Ми це змогли! Стали учасниками Програми “Healthy Schools: заради здорових та радісних школярів”

Команда "Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів" рада повідомила, що наш навчальний заклад став учасником Програми! Наша мотивація та рішучість допомогла нам стати частиною команди і прийняти участь в конкурсі "Healthy Schools"

Програма "Healthy Schools: заради здорових та радісних школярів” – це програма, що реалізується Центром “Розвиток КСВ” та Mondelēz International Foundation з метою популяризації здорового способу життя, раціонального харчування серед учнів та концепції “здорового дизайну” рекреацій та приміщень, де перебувають і харчуються діти.

Програма Фонду є частиною багаторічного зобов’язання Фонду на 50 мільйонів доларів, спрямованого на популяризацію здорового способу життя та профілактику ожиріння. Колектив школи змагатиметься за право закупівлі обладнання для STEM-лабораторій (меблі, спеціальну техніку та інструменти для проведення занять) у закладах освіти на сукупну суму 10000 доларів у гривневому еквіваленті в рамках реалізації програми #HealthySchools_UA.

Кiлькiсть переглядiв: 311

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.