1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Дитячий сміх дзвенить сьогодні всюди,

Щирий, веселий, бадьорий,

Діти – це щастя, це чудо!

Нам вони в польоті за мрією,

Що цвіте в малюнках на асфальті,

Відкривають новий яскравий світ,

Ви берегти, будь ласка,намагайтеся

Їх мрії, як дорогий сапфір!

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» - прекрасне свято радості та надії.

Випускники та учні 10 класу запросили всіх учнів табору відпочинку на квест «Якось у казці», який проходив на території сільського будинку культури. Ведучі запропонували дітям різні завдання на чотирьох локаціях. Пірат Джек Горобець провів піратські квест-змагання з пошуків скарбів, розгадування загадок та головоломок, виконання завдань на вправність. На другій локації учасники з пластиліну ліпили різні іграшки, статуетки. Англомовний загін працював на локації скрапбукінга. Відвідали майстер-клас по створенню міні-блокнотиків. Найменші дітки на останній локації малювали малюнки на тему «Моя мрія». Це було вражаюче: швидко, весело, актуально, музично, класно!

/Files/images/lager/DSCN6669.JPG

Дівчата- ведучі провели чудове свято для дітей. Було багато пісень, конкурсів, запальних танців. Ще раз дякуємо їм за незвичайне свято. Чечеліївський сільський голова Дяченко Сергій Павлович всім присутнім подарував солодощі та був спонсором сьогоднішнього свята. Щиро вдячні за підтримку та піклування про підростаюче покоління.

Діти надихають нас творити добро, спонукають до нових досягнень, додають віри в себе. Щаслива доля, захист прав та інтересів кожного маленького українця – святий обов’язок родини, школи, громадськості, держави.

Бажаємо їм щасливого й безхмарного дитинства, щирих посмішок, миру, любові та тепла!

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.