День англійської мови

Святковий настрій, мовна атмосфера створювалися за допомогою музики і пісень англійською мовою; кольоровим оформленням стіннівок, виставок, різноманітних конкурсів; переглядом відео презентацій – тобто День був заповнений іноземною мовою.

Ранок у таборі розпочався з веселої зарядки під музику, яка надала дітям заряд бадьорості та енергії на цілий день. Цікавим та пізнавальним для дітей став захід – це проведення квесту на визначення кращого знавця англійської мови, девізом якого стали слова «Знай, відгадай, розв’яжи і перемагай!». Цікаві і дуже (як виявилося) непрості завдання! Під час заходу команди загонів бігали по різних зупинках, на швидкість і правильність виконуючи різноманітні завдання: розкодувати фразу, зашифровану у ребусі; скласти похідні від зазначеного слова, утворити якомога більше слів із букв; мали змогу розкрити свої інтелектуальні здібності, ерудицію та намагалися бути кращими. Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань. За правильну відповідь учні отримували нагороди. В актовій залі школи вихованці табору разом з Корсак Інною Юріївною здійснили заочну мандрівку до Сполученого Королівства. Спочатку діти переглянули відео презентацію про Королівство, і як підсумок переглянутого була проведена вікторина, в ході якої діти проявили кмітливість та ерудицію.

/Files/images/lager/DSCN7136.JPG

Цей унікальний марафон мав на меті визначити найкмітливіших знавців англійської мови. Потік позитивної енергії не міг не зарядити радістю та ентузіазмом і учасників, і глядачів. Святкова атмосфера в таборі сприяла реалізації всіх спільних задумів і дітей, і вихователів. Мета була досягнута, адже діти, дійсно, отримали добрий позитивний настрій, естетичне задоволення від цікавих заходів та поглибили свої знання з іноземної мови.

/Files/images/lager/DSCN7126.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 319

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.